Item 327920 - Quick-Cover Afdeksystemen, Roll-tarp cover system, Rollplanen, Abdecksystem

Dumptrailer
Manufacturer:
Quick-Cover
Type:
Afdeksystemen, Roll-tarp cover system, Rollplanen, Abdecksystem
Building year:
2023
Country:
Netherlands (the)
Price:
on request
Optional extras
Single axle
Tandem
Tridem
Extension boards
Equipped with Roll-tarp cover-system
Extras
Het Quick-Cover Afdeksysteem kenmerkt zich door de eenvoudige bediening en ongecompliceerde constructie. Het systeem wordt elektrisch bediend vanuit de cabine. Openen en sluiten neemt ieders slechts 20 tot 25 seconden in beslag en kan tijdens het rijden worden gedaan. Mede daardoor is er geen tijdsverlies en blijft de productiecapaciteit gewaarborgd. Het systeem is leverbaar voor de meeste merken en modellen kippers, dumpers, silagewagens en afschuifwagens, maar is ook uitermate geschikt voor o.a. mestverspreiders en getrokken kunstmest- en kalkstrooiers. Daarnaast is systeem uitermate geschikt voor kieptrailers.
Het principe werkt volgens een over de volledige breedte van de wagen geplaatste rol die wordt aangedreven door een krachtige electro-motor. De in het midden aan de zijwanden gemonteerde torsieveren zijn verbonden aan de zijarmen die het afdeknet of zeil over de wagen spannen. Hierdoor kan ook de kop van de lading worden afgedekt.
De aandrijfrol kan naar keuze voor of achter aan het voertuig worden gemonteerd, waarbij in veel gevallen bij silagewagens de aandrijfrol achter wordt gemonteerd om zodanig bij het openmaken van een veld de voorzijde ongehinderd beladen kan worden en bovendien de werking van een eventuele beweegbare klep aan voorzijde behouden blijft. Een bijkomend voordeel van montage aan de achterzijde is dat het net deels kan worden afgerold om daarmee te voorkomen dat silage over de wagen wordt geblazen.

Het Quick-Cover Afdeksysteem is leverbaar in 4 modellen voor baklengtes van 3,05 tot 9,75 meter en bakbreedtes van 2,15 tot 2,59 meter. De brede modellijn maakt het systeem universeel toepasbaar op vrijwel alle landbouwtrailers en grondverzet kippers. Door deze universele toepasbaarheid worden levertijden voorkomen en worden de productiekosten lager, waardoor wij het systeem tegen een ongekend concurrerende prijs kunnen aanbieden. Tevens kan het systeem op maat worden geleverd voor bijvoorbeeld afwijkende bakbreedtes, maar ook voor zelfrijdende dumpers en transport voertuigen zoals containerbakken, kiepauto’s en trailers.

Zie onze website voor meer informatie, foto´s en video´s
Contact person:
Niels van Rossum

Advertiser

Company:
Pool Agri Import & Export
Name:
Hendrik Pool
Street:
Schutsluis 15
Zipcode:
7681 KG
City:
Vroomshoop
State / Region:
Overijssel
Country:
Netherlands (the)
Int.Telephone:
Int. Fax:
Website:
www.pool-agri.com

Send advertiser a message:

(*) Required fields!