Item 693461 - Oklima Fal 6 Fir 1300

Other
Manufacturer:
Oklima
Type:
Fal 6 Fir 1300
Product:
infrarood straler / kachel
Building year:
2023
Country:
Netherlands (the)
Price:
1.900 EUR
Extras
Uit voorraad Leverbaar!
1900 ex btw

Infrarood-kachel zonder luchtcirculatie
Wil je graag een ruimte op een aangename temperatuur krijgen zonder de kans op luchtcirculatie, dan kom je als vanzelf bij een infraroodstraler uit. Deze geheel nieuw ontwikkelde straalkachel is mobiel en buitengewoon energiezuinig. Niet alleen voor op de bouw, maar ook in de werkplaats of schuur. Bovendien ondervindt de VAL6 FIR1300 infraroodkachel geen hinder van de wind. Hiermee is deze mobiele infraroodkachel bovendien de ultieme warmtebron voor buiten.



Infraroodstraler met diepe en veiligere warmtepenetratie
Deze bouwkachel is speciaal ontwikkeld om een verre infraroodstraling en een brede stralingswarmte te kunnen genereren. Deze kachel heeft de eigenschappen van ver-infraroodstralers die van nature dieper in objecten kunnen doordringen. Dit gaat in feite op dezelfde manier waarop zonlicht werkt.



Bouwkachel infrarood is zeer mobiel en efficiënt
De VAL-6 – FIR1300 is door de Japanse fabrikant speciaal ontworpen voor een maximale efficiënte en mobiliteit. De belangrijkste kenmerken van de FIR1300 zijn onder andere het niet-open vlam veiligheidsontwerp, een schone uitlaat door perfecte verbranding, een koolmonoxidedichtheid van 0 ppm en natuurlijk een geluidsarm ontwerp. Bovendien genereert de VAL6 FIR1300 infraroodwarmte rechtstreeks naar het object zonder enige luchtbeweging. Hierdoor ontstaat een stofvrije en comfortabele omgeving.



Infraroodverwarming altijd op de juiste temperatuur
Deze verrijdbare infraroodkachel wordt standaard uitgeleverd met een interne thermostaat. Dat is ontzettend handig, want zo kun je de binnentemperatuur altijd op de stand zetten die jij het prettigst vindt. Dus of je in je T-shirt wilt gaan zweten of je toch liever op een normale temperatuur werkt, het kan allemaal met de VAL6 – FIR1300.

Advertiser

Company:
Fokkema Techniek V.O.F.
Name:
Fokko Fokkema
Street:
Zwarteweg 9
Zipcode:
9853 TG
City:
Munnekezijl
State / Region:
Friesland
Country:
Netherlands (the)
Int.Telephone:
Website:
www.fokkematechniek.nl/

Send advertiser a message:

(*) Required fields!