Item 439955 - Trimble XCN 2050

GPS steering systems and attachments
Manufacturer:
Trimble
Type:
XCN 2050
Product:
automatisch stuursysteem
Building year:
2017
Country:
Netherlands (the)
Price:
on request
Optional extras
RTK system
Extras
Naast werktuigen en tractoren bieden wij ook een service en verkoop van CNH/Trimble automatische stuursystemen. Deze toepassing installeren wij op ieder merk trekker, oogst machine en werktuig. De komst van GPS in de landbouw biedt u veel mogelijkheden, uiteraard voorzien wij u graag van verdere uitleg en hebben tevens een demonstratietrekker om u kennis te laten maken met het systeem in de praktijk.
________________________________________
Waarom wilt u een automatisch stuursysteem op uw trekker?
• Het productiviteitsverhoging brengt: De concentratie van het recht rijden wordt uit handen genomen door een druk op de knop
• Het een brandstof besparing oplevert: Minimale overlapping van werkgangen Minder gemanoeuvreer op de kopakker doordat er rond gereden kan worden en niet rij op rij.
• Het een machinekosten besparing geeft: geen markeurs (stuurventiel) meer nodig en willekeurig beginnen aan een perceel, minder slijtage.
• Het een opbrengst verhoging realiseert: de verkregen data tijdens werkzaamheden en percelen in kaart brengt (o.a. opbrengst bodemverdichting bemesting bewatering)
Bij de aanschaf van een systeem is het belangrijk welke eisen u stelt aan de nauwkeurigheid van het systeem. Dit gaat gepaard met het systeem soort, bv als u 2,5cm nauwkeurig wilt werken zal dit lastig gaan met handmatig sturen. Het omgekeerde is bij een GPS signaal met een afwijking van 30 cm is het rendement van een volledig automatisch systeem verloren.
________________________________________
RTK-GPS AutoPilot
De RTK-GPS AutoPilot is het meest nauwkeurige besturingssysteem op de markt. Het systeem, dat aangesloten wordt op de hydrauliek van de trekker, heeft een nauwkeurigheid van 2 centimeter. Om dit te bereiken maakt Trimble gebruik van 3 gyroscopen die zowel de voorwaartse helling, de zijwaartse helling en de drift registreren. Door de driftmeting houdt de AutoPilot ook op een perceel verschillende grondsoorten uw trekker en werktuig recht. Als het om de hoogste nauwkeurigheid gaat, kunnen we de AutoPilot uitbreiden met werktuigbesturing, samen bediend vanuit één display. Voor het bedienen van het AutoPilot systeem bieden we het XCN 2050 touchscreen display aan voorzien van Nederlandstalige software. Het systeem is merkonafhankelijk en is snel en eenvoudig over te plaatsen op een andere trekker. Uiteraard kan met de AutoPilot op het CNH netwerk worden gereden.
• op 2 centimeter nauwkeurig werken
• Past op alle merken en type tractoren / zelfrijdende machines
• Hydraulisch gestuurd
• over te plaatsen op andere tractoren/ zelfrijdende machine
• Werkt zowel voor- als achterwaarts
• Combinatie met werktuigbesturing in één display

Advertiser

Company:
Govers Mechanisatie
Name:
Ger Govers / Mob. (0)6-22964964
Street:
Industrieweg 2
Zipcode:
5165 NH
City:
Waspik
State / Region:
Noord-Brabant
Country:
Netherlands (the)
Int.Telephone:
0031-(0)416-316010
Int. Fax:
0031-(0)416-316644
Website:
www.goversmechanisatie.nl

Send advertiser a message:

Powered by: www.tractors-and-machinery.com