Item 523970 - SMS SMI-08 Maisschoffel

Inter-row cultivator
Manufacturer:
SMS
Type:
SMI-08 Maisschoffel
Building year:
2020
Number of rows:
8
Country:
Netherlands (the)
Price:
18.000 EUR
Vat:
Excl. 21%
Optional extras
Rear mounted
Hydraulic folding
Weeding tines
Equipped with vibrating teeth
Equipped with goose-feeth
Extras
De SMS SMI-8 maisschoffel is een ideale machine om tijdens de teelt van Mais, onderzaai toe te passen met bijvoorbeeld Gras. De machine is hier volledig geschikt voor gemaakt en door diverse opties aan uw wensen aan te passen.
De SMS SMI-8 maisschoffel is een 8 rijer met 7 volledige elementen, en 2 “halve”elementen. Dit betekend dat het eerste en het laatste element minder schoffel tanden heef. Omdat in de rij waar dit element zich bevind, vervolgens bij terugkeer in de volgende werkgang, opnieuw een half element werkt.

De elementen zijn d.m.v. een veer belast paralellogram aan het frame gemonteerd, en kunnen dus goed bodemvolgend werken. Ieder element is uitgerust met een dieptewiel welke dmv een draadspindel verstelbaar is voor een egale instelling van de werkdiepte van de 5 schoffeltanden per element. Daarnaast heeft ieder element 2 scharnierende gewas geleideplaten welke de grondval vanuit de elementen richting de gewasrijen tegenhouden. Naar wens zijn deze platen er af te schroeven wanneer men graag een aanaardende werking naar de gewasrij nastreeft. De schoffeltanden kunnen ook in breedte versteld worden zodat een bredere strook tussen de rijen geschoffeld wordt.

De SMS SMI-8 kan door ons voorzien worden van een opbouwzaaimachine voor de gelijktijdige inzaai van een vanggewas net voor het sluiten van de mais.

De transport breedte van deze machine is 265cm breed. Het gewicht van de SMI-8 zonder zaaimachine is ca 1100kg. De werkbreedte is 8 x 75 cm = 600cm. De machinebreedte is ca 635 cm.


De prijs voor een SMI-8 in deze basis uitvoering is € 11.800,-




Diverse opties mogelijk:

2 stuks in hoogte verstelbare loopwielen aan de voorkant van het basis frame, € 500,-

Verlichting- en markeringsborden sets € 475,-

Zwaar bordes met console voor de zaaimachine, met looprooster, trapje en leuning € 1150,-

Uitbreiding bordes L of R per stuk, incl balustrade en looprooster. Voor meenemen van zaad achterop het bordes € 510,-

Opbouwzaaimachine 300 liter en 8 uitgangen incl. slang en 9 RVS ketsplaten, incl Y-stuk voor de buitenste halve rijen € 2520,-, meerprijs hydraulische blower ipv electrische € 350,-, prijzen zijn met standaard bedieningskast en een zaaiasje naar keuze.

Eggesets voor alle 9 schoffel elementen met frame's volledig uitgevoerd in RVS / verstelbaar / met zwaluwstaart in-eg tanden € 2100,-


Eventuele minderprijs indien er geen gewasgeleideplaten worden genomen - € 800,-


Advertiser

Company:
Van Meer Trading
Name:
Johan Van Meer (0)6-28447524
Street:
De Pan 11
Zipcode:
5527 JC
City:
Hapert
State / Region:
Noord-Brabant
Country:
Netherlands (the)
Int.Telephone:
Website:
www.sms-nl.nl

Send advertiser a message:

(*) Required fields!